Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Florbalisté Boleslavi zahájili novou sezonu vítězstvím nad Bohemians

Mladá Boleslav - Florbalisté Mladé Boleslavi vstoupili v dohrávce 2. kola do boje o obhajobu vítězství v základní části superligy domácí výhrou nad FbŠ Bohemians 11:6. Duel věnovaný školákům navštívilo 1210 fanoušků. Pro Mladou Boleslav to byl první zápas v sezoně, protože z prvního zářijového víkendu si odložila utkání kvůli účasti na Umea Scandic Cupu ve Švédsku.

Je nám líto, video expirovalo.
Florbalisté Boleslavi přejeli Bohemians 11:6

Třemi brankami a jednou asistencí ozdobil v dresu vítězů svůj návrat do domácí nejvyšší soutěže po šestiletém působení v zahraničí útočník Milan Tomašík. Hattrickem se podílel na úspěchu také Jan Natov.

Čtyři asistence zaznamenal mladoboleslavský Petr Novotný a s 297 přihrávkami z 244 utkání vyrovnal historický rekord základní části Petra Skácela, který k tomu potřeboval 275 zápasů.

"Rozdíl ve skóre odpovídá naší převaze na hřišti. Oba týmy nedaly spoustu šancí. Bohemka se držela na dostřel díky našim špatně odbráněným standardním situacím. Jsem rád, že jsme se na zápas dobře připravili a před famózní kulisou jsme ukázali školákům atraktivní utkání," řekl trenér Mladé Boleslavi Jan Pazdera.

Tipsport superliga florbalistů - dohrávka 2. kola:

Mladá Boleslav - FbŠ Bohemians 11:6 (4:2, 4:2, 3:2)

Branky: 3., 42. a 50. Tomašík, 10., 14. a 37. Natov, 22. a 36. Curney, 10. Krzyžanek, 32. J. Bína, 54. Krajcig - 4. D. Šimek, 16. Šárka, 32. Dobisík, 34. Palatínus, 45. Čihák, 49. Mandík.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články