Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Duel pod širým nebem měl rozuzlení o měsíc později. Chodov si poradil s Bohemians

Praha - Původně se hrál pod širým nebem na Štvanici 19. září, ale kvůli nepřízni počasí byl v 38. minutě ukončen. A přestože Chodov vedl nad Bohemians 5:2, o měsíc a šest dní později se začínalo zcela od nuly. Tentokrát už v hale na Děkance ovšem druhý tým superligy vyhrál, když vybojoval vítězství 8:5.

Bohemians měli reprízu před 274 diváky dobře rozehranou a paradoxně vedli do 39. minuty 5:2 oni. Pak ale přišel obrat favorita. Čtyřmi góly se na vítězství Chodova podílel útočník Miloš Tyl, který se těsně před ukončením zářijového duelu pod širým nebem po pádu mimo hřiště zranil a skončil v nemocnici s otřesem mozku.

"Jako vždycky to byl s Bohemkou atraktivní zápas po všech stránkách. První dvě třetiny jsme dělali triviální chyby, ale před třetí třetinou jsme si něco řekli a kluci to víceméně do puntíku splnili," řekl trenér Chodova David Podhráský, jehož tým v sobotu při oslavách 25 let založení klubu rozdrtil doma Tatran Střešovice 17:5.

"Bylo to druhé utkání v sezoně, které jsme odehráli podle představ. Ve třetí třetině, kdy se zápasy rozhodují, jsme nezvládli zasadit Chodovu rozhodující úder a to nás posléze stálo utkání," prohlásil kouč Bohemians Michal Jedlička.

Dohrávka 1. kola superligy florbalistů

FbŠ Bohemians - Chodov 5:8 (2:1, 3:2, 0:5) Branky: 12. Bagin, 13. Rossi, 23. Kuncman, 30. Šárka, 36. Růžek - 8., 41., 58. a 60. Tyl, 32. Sýkora, 39. Strachota, 46. Pražan, 60. Dóža. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články