Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Do Boleslavi přišly opět davy školáků. Fanděním pomohli domácím k výhře nad Bohemians

I třetí zápas sezony superligy zvládli a jdou do čela. Florbalisté Mladé Boleslavi porazili FbŠ Bohemians 7:3 a vedou o tři body před Vítkovicemi, Chodovem, Spartou a Střešovicemi. Středočeši stejně jako před týdnem zápas 1. kola s Královskými Vinohrady (9:2) sehráli dopoledne pro školáky a přihlíželo mu 1090 diváků.

Jan Řehoř z Mladé Boleslavi
zdroj: Český florbal

Dvěma góly pomohl k výhře úřadujícího vicemistra Jakub Bína, za poražené skóroval dvakrát Jakub Buršík. "Věděli jsme, že nás čeká hodně těžký soupeř. První dvě třetiny potvrzovali, že na útočné půlce je Bohemka nebezpečná, trestala každou naši chybu. Ve třetí třetině se nám podařilo zjednodušit hru. Když jsme soupeři odskočili na tři branky, tak jsme zápas zkušeně dohráli," řekl trenér domácích Petr Novotný.

"Dvě třetiny jsem hráli slušný zápas, ale ve třetí jsme začali dělat špatná a pomalá rozhodnutí. Musíme se do dalších zápasů hodně zlepšit. Dnes jsme sem jeli pro body, ale ty nemáme, takže je to neúspěch," uvedl asistent trenéra Bohemians Martin Forman.

Výsledek předehrávky 3. kola superligy florbalistů:

Mladá Boleslav - FbŠ Bohemians 7:3 (2:1, 2:2, 3:0)

Branky: 19. a 45. J. Bína, 12. T. Novák, 30. Natov, 31. Tomáš Chroust, 47. Zakonov, 50. Tomašík - 21. a 24. Buršík, 10. V. Kopecký.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články