Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Chodov si připsal první body v sezoně, Boleslav smetla Českou Lípu

Florbalisté Chodova zdolali v dohrávce 7. kola superligy v pražském derby Black Angels 8:6 a na třetí pokus poprvé v sezoně doma bodovali. Čtyřmi body za gól a tři asistence se na tom podílel Jiří Koutný. Mladá Boleslav rozstřílela Českou Lípu 10:2.

Dohrávce 3. kola superligy kralovala Mladá Boleslav, která nad Českou Lípou vyhrála 10:2 a díky třetí výhře ve čtvrtém utkání v sezoně se posunula na pátou pozici. Duel se hrál v Mladé Boleslavi, ale jako domácí celek byla vedena Česká Lípa, která po páté prohře v šestém vystoupení v ročníku klesla na předposlední místo. Pěti body za dvě branky a tři asistence zazářil útočník Jan Natov.

Nejlepší tým minulé sezony, nedohrané kvůli pandemii nemoci covid-19, vedl v polovině utkání už 5:0 díky brankám Martina Tokoše, Milana Tichého, Jiřího Curneyho, Tadeáše Chrousta a Jakuba Bíny. Po pěti gólech v závěrečném dějství dosáhla Mladá Boleslav i na třetí výhru s dvouciferným počtem nastřílených branek.

Chodov sehrál první duel od 28. září a Black Angels nastoupili poprvé od 4. října. "Měli jsme pauzu, že jsme nemohli ani trénovat, ale měli jsme nastavený plán a přípravě jsme se věnovali. Poslední dva týdny už jsme byli v hale. První byl trošku horší a bylo vidět, že jsme na balonku trošku slabší, ale tři tréninky v tomto týdnu už měly dobré tempo, takže se hrálo docela dobře," řekl Jiří Koutný.

Výsledek dohrávky 7. kola superligy florbalistů

Livesport superligy florbalistů - dohrávka 7. kola:

Chodov - Black Angels 8:6 (2:1, 3:2, 3:3)

Branky: 2. a 33. Majer, 51. a 58. M. Vávra, 11. Ondrušek, 25. Maxa, 37. J. Koutný, 54. Mikeš - 31. a 33. M. Boček, 10. Pícha, 47. T. Hanák, 53. Renčín, 59. J. Kopecký.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články