Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Chodov si na Otrokovicích v nájezdech vynutil rozhodující sedmý zápas

Otrokovice - Florbalisté Chodova vyhráli v šestém utkání čtvrtfinále extraligy v Otrokovicích 4:3 po samostatných nájezdech a vynutili si rozhodující sedmý duel v domácím prostředí. Vítěznou trefou v osmé sérii rozstřelu zabránil konci sezony pro svůj tým Matěj Jendrišák.

Chodov otevřel skóre v sedmé minutě po brance Waltera Schuberta a před polovinou utkání Pražané vedli po gólech Martina Pražana a Michala Klápy. Mezi 32. a 38. minutou ale vyrovnali Jaroslav Vaněk, Lukáš Blizňák a Lukáš Petřík.

V rozstřelu se hned na úvod prosadil Ondřej Mikeš a až v páté sérii odpověděl Karel Ťopek. V sedmém kole se prosadil hostující Tom Ondrušek, Michal Hradil však také. Následně už na Jendrišákův gól Jaroslav Vaněk neodpověděl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Panthers Otrokovice - JM Chodov

"Hráli jsme fakt výborně. Za stavu 0:3 jsme ukázali vysokou morálku a dokázali jsme, že jsme tým. V závěru jsme měli navrch. Těšíme se do Prahy," řekl trenér Otrokovic Martin Hála. "Byl to další fantastický zápas této série, který měl pro nás šťastný konec," doplnil kouč Chodova David Podhráský.

Panthers Otrokovice - JM Chodov 3:4 po sam. nájezdech (0:1, 3:2, 0:0 - 0:0)

Branky: 32. Vaněk, 33. Blizňák, 38. Petřík - 7. Schubert, 21. Pražan, 28. Klápa, rozhodující sam. nájezd Jendrišák. Stav série: 3:3.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články