Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Chodov otočil utkání s Otrokovicemi, druhou výhru přidala i Boleslav

Florbalisté vítěze základní části Mladé Boleslavi a mistrovského Chodova zvládli i druhé domácí zápasy čtvrtfinálových sérií superligy. Středočeši rozdrtili Pardubice 10:1 a Pražané zvítězili nad Otrokovicemi těsně 4:3. Vyrovnat na 1:1 na utkání se podařilo Vítkovicím díky výhře nad Tatranem Střešovice 4:3 po samostatných nájezdech a Spartě po vítězství 4:2 nad FbŠ Bohemians.

Florbalisté Chodova
zdroj: ceskyflorbal.cz

Čtyřmi body za tři branky a jednu asistenci se podílel na výhře Mladé Boleslavi Jakub Gruber a hattrick zaznamenal také Radek Krajcigr. Favorit, který v sobotu první duel vyhrál také jasně 11:3, už po první třetině vedl 6:1.

"Byla to zasloužená výhra, kdy po první třetině už bylo rozhodnuto a zápas se z obou dvou stran jen dohrával. Třetí zápas série bude rozhodující, Pardubice požene plná domácí hala a uspět v tomto utkání určitě nebude snadné," řekl trenér Mladé Boleslavi Jan Pazdera.

Chodov po sobotním vítězství 7:2 musel dnes bojovat proti Otrokovicím až do konce. Vítězství mu zařídil dvěma góly Marek Vávra, který v 57. minutě vstřelil rozhodující branku.

Je nám líto, video expirovalo.
FAT PIPE Florbal Chodov - Hu-Fa Panthers Otrokovice

Tatran měl po vítězství 8:2 dobře rozehraný i druhý duel a vedl 3:1, ale Vítkovice po obratu slavily díky vítězné brance Jana Jastřebského po nájezdech. "Dnes to byl konečně od nás zápas play-off. Bylo tam asi šest tyček a celý zápas jsme měli smůlu, ale je to zasloužená výhra. Protrhli jsem naše trápení a rozjíždíme se," uvedl kouč Vítkovic Pavel Brus.

Bohemians po úvodní výhře 5:4 v prodloužení tentokrát v derby se Spartou prohráli 2:4. "Sparta nás dnes předčila v jednoduchosti a samozřejmě i v nasazení a zodpovědnosti směrem do obrany, kdy nám prakticky nenechala ani píď hřiště. Musíme se otřepat a příští víkend podat kvalitnější výkony," prohlásil trenér Bohemians Michal Jedlička.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články