Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Chodov na úvod semifinále rozdrtil Brno 11:1

Praha - Florbalisté Chodova splnili při vstupu do semifinále play-off superligy roli favoritů a rozdrtili Bulldogs Brno 11:1. Pěti body za gól a čtyři asistence se podílel na výhře vítěze základní části Patrik Dóža, čtyři branky vstřelil Miloš Tyl. Druhý duel se hraje v pondělí od 18:00 opět v Praze. Mladá Boleslav ve druhém duelu série zdolala Vítkovice 6:5 a vede 2:0 na zápasy.

Je nám líto, video expirovalo.
Florbalisté Chodova v úvodním semifinále smetli Brno

Bulldogs se sice dostali v páté minutě do vedení díky trefě Ondráčka, ale dvěma góly otočil stav Tyl a ve 14. minutě upravil na 3:1 Ondrušek. Na začátku druhého dějství přidal další dvě trefy Tyl, v přesilovce se prosadil Pražák a šest vteřin před druhou pauzou zvýšil na 7:1 Procházka. V 49. minutě využil další početní výhodu Kotlas, další góly přidali ještě Ondrušek, Dóža a Pražák.

"Totálně jsme propadli. Jediné kladné vidím to, že zítra hrajeme další zápas. Čím víc se ze dneška poučíme, tím větší naději v něm máme na úspěch. Náš výkon neodpovídal této fázi soutěže," řekl trenér Brna Jan Kadlec.

Mladá Boleslav po sobotní výhře 6:5 v prodloužení dnes pětkrát dotáhla ztrátu a následně rozhodla. O obrat se domácí postarali v závěrečné třetině. Nejdříve ve 42. minutě vyrovnal Radek Gwuždž a necelých deset minut před koncem rozhodl Natov.

"Dnes jsme nehráli moc dobře. Výhra byla spíše vybojovaná i s přispěním trochy štěstí. Věřím, že se do Ostravy připravíme tak dobře, abychom podali lepší výkony," prohlásil kouč Mladé Boleslavi Jan Pazdera. "Viděli jsme opět skvělý zápas se šťastným koncem pro domácí. Těšíme se na zápasy v Ostravě," uvedl trenér Vítkovic Jan Vavrečka.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články