Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Čeští florbalisté na závěr EFT Švýcarsko porazili, ženský výběr mu podlehl

Växjö, Curych - Čeští florbalisté vyhráli v závěrečném utkání na Euro Floorball Tour ve švédském Växjö nad Švýcarskem 5:3, v dodatečných nájezdech ještě zvítězili 2:1 a se sedmi body obsadili na turnaji druhé místo. České reprezentantky podlehly na závěr EFT v Curychu domácím Švýcarkám 2:3, neuspěly ani v samostatných nájezdech a skončily poslední bez zisku jediného bodu.

Florbal
zdroj: ČT24

Svěřenci trenéra Trnavského vedli po dvou třetinách ve Växjö nad Švýcarskem už 4:0. Skóre otevřel v sedmé minutě Kološ a ještě v úvodní části zvýšil při Helfensteinově vyloučení Zálesný. V druhé dvacetiminutovce zvýraznili náskok kapitán Fridrich s Ostřanským.

V závěrečné části už inkasoval také gólman Kafka, jehož překonali Stucki a v přesilovce Schmocker. V 52. minutě ale upravil na rozdíl tří branek svou druhou trefou v utkání Zálesný. Konečnou podobu výsledku dal 100 sekund před koncem Reusser. V rozstřelu se prosadili za český tým Fridrich s Kološem a za Švýcary jen Stucki. Češi tak zvládli zápasovou generálku na prosincové mistrovství světa v Curychu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Česko - Švýcarsko

České florbalistky Švýcarkám podlehly 2:3. Po bezbrankové úvodní třetině se v Curychu ujaly vedení po 23 vteřinách druhého dějství domácí hráčky díky Zwinggiové. Český tým se dočkal vyrovnání ve 38. minutě po vlastní brance domácích.

Úvod závěrečné třetiny opět vyšel Švýcarkám, které po 52 sekundách znovu vedly díky Stellaové, stejná hráčka ve 49. minutě zvýšila na 3:1. Češky ještě vykřesaly naději po trefě Krupnové, ale vyrovnat se jim už nepodařilo. V dodatečných samostatných nájezdech prohrály 0:2 a na turnaji skončily poslední.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články