Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Českolipští florbalisté si poradili s Otrokovicemi a jejich naděje na play-off pořád žije

Florbalisté České Lípy se přiblížili účasti v předkole play-off poté, co v Otrokovicích dokázali zvítězit 10:3. Na desátý Sokol Královské Vinohrady ztrácejí před nedělním závěrečným kolem bod. Hattrickem a jednou asistencí pomohl k výhře v Otrokovicích Jan Peška, dva góly a stejný počet asistencí si připsal Radek Krajcigr.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Otrokovice – Česká Lípa

Kvůli horší bilanci ve vzájemných zápasech ale musí Česká Lípa získat o dva body více než Pražané. Severočeši přivítají doma osmý FBC Ostrava a Sokol čeká pražské derby se suverénem soutěže Tatranem Střešovice, který jako domácí tým hostí duel v Plzni.

Tatran získal z dosavadních 25 zápasů plný počet 75 bodů a vytvořil nový rekord. Zároveň se může stát prvním celkem v historii, který v dlouhodobé části neztratí ani bod.

Pokud by ale Vinohrady překvapily Střešovice, může hrozit vyřazení z první desítky devátému Liberci, který hostí Spartu. Před Českou Lípou má náskok tří bodů, ale má horší bilanci ve vzájemných utkáních.

Panthers Otrokovice – FBC Česká Lípa 3:10 (0:1, 0:0, 3:9)

Branky: 46. Nehila, 51. Vykopal, 55. Zapletal - 52., 56. a 60. Peška, 46. a 49. Krajcigr, 54. a 60. Vavruška, 20. Pekárek, 53. Kouba, 55. Štěrba.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články