Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

České florbalistky načaly Euro Floorball Tour výhrou nad Švýcarskem

Praha - Výborně vstoupily do pražského turnaje Euro Florball Tour české hráčky. V prvním utkání zdolaly Švýcarky 5:3, zápas otočily díky čtyřem trefám v závěrečné třetině.  Úspěšnou premiéru u seniorské reprezentace si tak odbyl trenér Miroslav Jankovský.

Je nám líto, video expirovalo.
České florbalistky vstoupily do EHT výhrou nad Švýcarskem

Do vedení se dostaly po 100 vteřinách hry Švýcarky díky Stellaové a na vyrovnaní Bachmaierové ze 13. minuty rychle odpověděla Scheideggerová. Po bezbrankové druhé části patřilo závěrečné dějství domácím. Krupnová, Urbánková a Ratajová otočily na 4:2. V závěru ještě snížila Ulberová, ale poslední slovo měla Krupnová.

Střelkyně dvou branek Krupnová se v národním týmu objevila poprvé od loňské prosincové prohry na mistrovství světa v Ostravě v duelu o třetí místo právě se Švýcarskem. "Vzpomněla jsem si na to, že jsem v reprezentaci hrála naposledy tenhle zápas. Ale nijak mě to neovlivňovalo, atmosféra mistrovství světa a důležitost akce je oproti EFT je úplně něco jiného," řekla serveru florbal.cz.

Přes výhru ale spokojená s výkonem nebyla. "Měly jsme pomalejší rozjezd, nevím, jestli to bylo dané nervozitou, rozkoukáním se. Určitě máme na víc, než jsme dnes odehrály, na tréninku předvádíme lepší hru," dodala Krupnová. 

V sobotu čeká český tým od 17:00 duel se Švédskem. 

Výsledky Euro Floorball Tour

ČR - Švýcarsko 5:3 (1:2, 0:0, 4:1)
Branky a nahrávky: 13. Bachmaierová, 44. Krupnová (Urbánková), 57. Urbánková, 58. Ratajová, 60. Krupnová - 2. Stellaová, 15. Scheideggerová (Stellaová), 60. Ulberová (Wikiová). Rozhodčí: Edinová, Nilssonová (obě Švéd.). Vyloučení: 5:2. Bez využití. V oslabení: 0:1. Diváci: 353.

Švédsko - Finsko 12:5 (3:3, 3:1, 6:1). 

Hlavní zprávy

Nejčtenější články