Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Bouška vystřelil Boleslavi první semifinálovou výhru až v prodloužení

Mladá Boleslav – Florbalisté Mladé Boleslavi úspěšně vstoupili do semifinále play-off. Na domácí půdě porazili Vítkovice 6:5, dramatický zápas rozhodl v prodloužení Jiří Bouška.

Vítkovice po celý zápas dotahovaly. Do vedení se dostaly ve 48. minutě, když se trefil Lukáš Hájek a hostující celek vedl 5:4. O vítězství připravil Vítkovice hráč, který vyrůstal právě v tomto klubu. Jan Jelínek vyrovnal 10 vteřin před koncem při hře bez brankáře.

V prodloužení se mohli z vítězství radovat hosté – Jakub Hubálek se trefil přesně, ale rozhodčí branku neuznali pro hru vysokou holí. Ofenzivní duel nakonec na svou stranu přiklonila Mladá Boleslav.

"Chci pochválit naše kluky za týmový výkon, bojovnost a nasazení. Čeká nás dlouhá a těžká série. Jsme hrdí na naše hráče. I když v sérii prohráváme 0:1, jsou pro nás kluci morálním vítězem dnešního zápasu. Vím, že si z toho nic nekoupíme, ale viděli to všichni," řekl webu Českého florbalu kouč Vítkovic Jan Vavrečka.

Mladá Boleslav - 1. SC Vítkovice 6:5 v prodl. (3:3, 1:1, 1:1 - 1:0)

Branky: 10. a 68. J. Bouška, 1. Natov, 13. Tomáš Chroust, 27. Salát, 60. Jelínek - 13. a 16. Gál, 11. a 48. Hájek, 28. Rýpar.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články