Boleslavští florbalisté ztratili první bod, Chodov ovládl derby

Praha - Florbalisté vedoucí Mladé Boleslavi vyhráli v 7. kole superligy na hřišti pražské Sparty 3:2 až po samostatných nájezdech a ztratili první bod v sezoně. Jejich náskok před druhým Brnem se snížil na jediný bod, protože Bulldogs doma vyhráli nad Sokolem Královské Vinohrady 12:6. V souboji o třetí místo zvítězil Chodov v pražském derby nad Tatranem Střešovice 9:5. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Tatran - Chodov

O první bod obral Mladou Boleslav trefou 16 sekund před koncem třetí třetiny slovinský útočník Luka Časar. Neporazitelnost udržel lídrovi v rozstřelu svou druhou trefou v utkání obránce Jan Jelínek.

Na kanonádě rovněž dosud neporaženého Brna se podílel hattrickem a dvěma asistencemi Jiří Bauer, pět bodů za gól a čtyři přihrávky nasbíral také Jiří Koutný. Tři branky vstřelil rovněž Luděk Ondráček. V dresu poražených Pražanů si připsal dvě trefy a dvě přihrávky Milan Bína a s 24 body ze sedmi utkání se posunul do čela kanadského bodování.

Ostravské derby ovládly Vítkovice, které rozdrtily FBC Ostrava 7:1. "Dnešní utkání jsme si prohráli svým přístupem hlavně starších a zkušených hráčů, kteří neodevzdali ani osmdesát procent. Nejsme na tom sice florbalově tak jako Vítkovice, ale není možné, abychom nejezdili po zadku a alespoň to neodbojovali," řekl trenér FBC Ostrava Martin Smeták oficiálním stránkám Českého florbalu.

Vítězství Otrokovic nad nováčkem z Litvínova 8:6 zařídil pěti body za čtyři branky a jednu asistenci Martin Nagy. 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články