Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Boleslav vysoko porazila Střešovice a je blízko florbalovému finále

Mladá Boleslav ‒ Jediný zápas od finále jsou už florbalisté Mladé Boleslavi. V pátém semfinále rozdrtili Střešovice 7:1 a v sérii vedou 3:2 na zápasy. Po dvou gólech dali v utkání Jiří Bouška a Radek Krajcigr.

Je nám líto, video expirovalo.
Boleslav rozdrtila 7:1 Tatran

Mladá Boleslav po dvou prohrách v metropoli, po kterých přišla o vedení v sérii, zvládla i třetí domácí vystoupení v sérii. Po první třetině drželi Pražané nerozhodný stav 1:1, ale ve druhém dějství tým kouče Jana Pazdery třemi trefami rozhodl a v závěrečné části výsledek ještě zvýraznil.

"Dnes jsme poprvé v sérii dokázali udržet koncentraci, nasazení a bojovnost po celých šedesát minut. Důležitým faktorem pro nás byla vynikající divácká atmosféra, která nám pomohla zápas zvládnout. Zítra nás čeká velice těžká práce, na kterou se velice dobře připravíme, a pokud zvládneme zopakovat dnešní výkon, tak uspějeme," řekl Pazdera.

"Dnešní utkání jsme nezvládli, zejména druhá třetina se vůbec nevydařila. Pořád je to ale o dvou vítězstvích, na zítřek se musíme lépe připravit," uvedl kouč Střešovic Luděk Beneš.

Mladá Boleslav - Tatran Střešovice 7:1 (1:1, 3:0, 3:0)

Branky: 39. a 40. Krajcigr, 43. a 59. J. Bouška, 12. Krzyžanek, 31. Pluhař, 56. Curney z trestného střílení - 17. Jiří Kolísko. Stav série: 3:2.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články