Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

St. Leger uzavře v listopadu dostihovou sezonu, ve Slušovicích a Lysé se nepoběží

Poslední rovinový dostih klasické Trojkoruny se konat bude. St. Leger se v Chuchle Areně Praha poběží 21. listopadu. Termín dnes oznámil Jockey Club. Dostihový den získal podobně jako halové sporty výjimku ministerstva zdravotnictví a bude se konat bez diváků.

Je nám líto, video expirovalo.
St. Leger se v Chuchli uskuteční, bez diváků uzavře sezonu

Již 75. St. Leger byl původně plánovaný na 25. října. Vzhledem k aktuálním omezením kvůli koronaviru byl odložen na neurčito. Současná vlna uvolňování profesionálních sportů umožní uzavřít rovinovou sezonu.

Propozice dostihového dne ještě nebyly zveřejněny, ale podle webu chuchelského závodiště se počítá s šesti dostihy od 12:00 do 14:30.

St. Leger je posledním z testů tříletých koní, které tvoří klasickou Trojkorunu. K těm rovněž patří Velká jarní cena (letos v ní uspěl hřebec Rate) a České derby, které v netradičním zářijovém termínu ovládl slovenský hnědák Opasan.

Kvůli koronavirovým omezením naopak pořadatelé odvolali dva jiné dostihové dny. O víkendu nebude Velká slušovická steeplechase a neuskuteční se ani na sváteční den 17. listopadu mítink na závodišti v Lysé nad Labem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články