Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Zlín hostil MČR v sálové cyklistice, v kolové získali prvenství Skoták se Šmídem

Zlín - Na mistrovství České republiky v sálové cyklistice, které má předcházet mistrovství světa v totožné disciplíně, zářily opory reprezentace. V kolové dominovali Skoták se Šmídem, v krasojízdě si účast na MS vybojovala Přibylová.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z MČR v sálové cyklistice

Titul mistrů republiky v kolové získali popáté za sebou Petr Skoták s Pavlem Šmídem z Favoritu Brno. Bývalí světoví šampioni ve finále zdolali dvojici Jiří Hrdlička, Pavel Loskot ze Svitávky.

Skoták se Šmídem potvrdili roli favoritů, ale v semifinále proti Zlínu mohli doplatit na podcenění soupeře. První utkání vyhráli, ve druhém se jim podařilo vyrovnat až poslední střelou zápasu. "Pokud bychom prohráli, následovaly by penalty, což je loterie. Z tohoto pohledu bylo vítězství hodně upocené," řekl trenér vítězného páru Pavel Petrovský.

V krasojezdeckých soutěžích na šampionátu ve Zlíně, který byl současně poslední prověrkou před listopadovým mistrovstvím světa v Brně, přesvědčil jen zkušený Arnošt Pokorný, mistr světa z roku 2004.

"Ostatní zůstali za svými výkony z předcházejících kvalifikačních závodů. Výkonnostní pokles je varováním. Pokusíme se výpadek dohnat na společném reprezentačním soustředění před mistrovstvím světa," řekl trenér českých krasojezdců Bob Horvát.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články