Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Tour de France 2019 v jednadvaceti dějstvích a přenosech. Připomeňte si loňský dramatický ročník

Současný sport je ochromený pandemií koronaviru. Platí to i pro cyklistiku, neboť osud letošní Tour de France je na vážkách. Cyklističtí příznivci ale nemusejí zoufat: na webu ctsport.cz si mohou v následujících třech týdnech připomenout loňský nadmíru dramatický ročník. Přenosy etap z Tour de France jste mohli sledovat na webu ctsport.cz každý všední den od 14:00.

Hned po skončení loňské Tour de France bylo zřejmé, že na tento závod se bude ještě dlouho vzpomínat. Vždyť oproti minulým rokům, kdy výsledky určovala dopodrobna vypracovaná týmová taktika, to v červenci 2019 na francouzských silnicích připomínalo spíše anarchii.

Chris Froome se z boje vyřadil sám měsíc předem, když těžce spadl na Critériu du Dauphiné. Chyběl tak jasný lídr závodu; postava, okolo níž se měl závod točit. Kdo se chopí příležitosti a stane se králem, když ten současný je chromý?

Dosáhne Geraint Thomas na druhé vydřené vítězství? Jak se ukážou kolumbijští vrchaři? A jak do pořadí promluví agresivní francouzská letka Thibaut Pinot a Romain Bardet? Připomeňte si příběh loňské Tour de France: každý den po jedné etapě slavného žlutého závodu.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články