Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sagan potvrdil, že se mu ve Švýcarsku daří. Vyhrál spurt a vede závod

Peter Sagan vyhrál na závodě Kolem Švýcarska s přehledem závěrečný spurt třetí etapy a ujal se vedení v průběžném pořadí. Pro trojnásobného mistra světa jde už o sedmnácté etapové vítězství na švýcarském závodě.

Je nám líto, video expirovalo.
Saganova švýcarská nadvláda pokračuje i v roce 2019

Hvězda týmu Bora-hansgrohe vyrazila k útoku ve stoupání zhruba 100 metrů před cílem a na dlážděné rovince nedala soupeřům šanci. Sagan za sebou nechal Itala Eliu Vivianiho, třetí dojel německý spurter John Degenkolb.

Do cíle v Murtenu dojeli v hlavním pelotonu ve stejném čase jako vítěz i oba čeští reprezentanti Roman Kreuziger a Jan Hirt. V průběžném pořadí se Hirt posunul na 28. místo, Kreuziger je o čtyři příčky za ním.

Cyklistický závod Kolem Švýcarska (WorldTour) - 3. etapa (162,3 km):

1. Sagan (SR/Bora-hansgrohe) 3:39:26, 2. Viviani (It./Deceuninck-Quick Step), 3. Degenkolb (Něm./Trek-Segafredo), 4. García (Šp./Bahrajn-Merida), 5. Swift (Brit./Ineos), 6. Matthews (Austr./Sunweb), ...27. Kreuziger (Dimension Data), 36. Hirt (Astana) všichni stejný čas.

Průběžné pořadí: 1. Sagan 7:51:31, 2. Asgreen (Dán./Deceuninck-Quick Step) -10, 3. Dennis (Austr./Bahrajn-Merida), 4. Matthews oba -11, 5. Craddock (USA/EF Education First) -16, 6. Küng (Švýc./Groupama-FDJ) -20, ...28. Hirt -51, 32. Kreuziger -1:00. 

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články