Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Raboň začal přípravu na sezonu v novém týmu

Praha – Mezi nominovanými v anketě Král cyklistiky 2011 byl i František Raboň. Českému silničáři letošní rok nevyšel právě nejlépe, ale nakonec sezonu zakončil na zářijovém světovém šampionátu jedenadvacátým místem. Teď už je po dovolené a připravuje se na nové angažmá.

František Raboň v tréninku
zdroj: ČT4

Trénink na novou sezonu, v níž bude hájit barvy týmu Omega Pharma - Quick step, nezačal pro Raboně nejšťastněji. "Chtěl jsem začít trénovat už od minulého týdne, bohužel od pondělka marodím, přemohla mě nějaká viróza," uvedl Raboň. Teď už je ale znovu v sedle a netradičně na horském kole polyká tréninkové dávky na silnicích v okolí Plzně. "Na začátku prosince všechno začíná, týmový kemp ve Španělsku, najíždění kilometrů a pak už se ta sezona nezadržitelně blíží," přiblížil plán dalších měsíců Raboň.

Je nám líto, video expirovalo.
Raboň opět trénuje

Během kempu by se měl také dozvědět, jestli se mu v týmu, jehož spolumajitelem je uhlobaron Zdeněk Bakala, splní sen pro příští sezonu. "Já jsem zatím odeslal můj takový list přání, které závody bych chtěl jet, a teď se tím vedení prodírá, protože to samé udělalo vlastně třicet závodníků. Dovedu si představit, že z těch třiceti závodníků jich tak devětadvacet napíše, že by chtělo jet Tour de France, takže uvidíme," dodal Raboň.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články