Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Průdková se blýskla ve Štýrském Hradci. Získala bronz

Barbora Průdková získala na evropském šampionátu horských kol ve Štýrském Hradci bronz ve sprinterské disciplíně eliminator. Třetím místem navázala na loňské stříbro. Zvítězila Irina Popovová z Ukrajiny, druhá skončila Francouzka Coline Clauzureová.

"Letos to bylo o hodně těžší než vloni. Přišlo mi, že jsme byly strašně vyrovnané, a já už od první rozjížďky jezdila s Francouzkou, co byla na konci druhá. Každou rozjížďku jsem s ní musela strašně bojovat. Výrazně se rozhodovalo na startu, pak už se téměř nedalo předjíždět," uvedla Průdková.

Přesto se možnost k útoku naskytla. "Já jsem si našla klasické místo na skoku, který holky jen jezdily a já skákala, takže jsem tam každou rozjížďku někoho přeskočila. A to finále bylo mega vyrovnané, bylo to se všemi na lokty až do cíle. Jsem moc ráda, že mám medaili," řekla Průdková, která v neděli nastoupí do závodu žen do 23 let.

Mužskému sprintu dominovali Francouzi, kteří obsadili první čtyři místa, mistrem Evropy se stal Titouan Perrin-Ganier. Dominik Prudek a Jakub Kavalír skončili v osmifinále na 18. a 19. místě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články