Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Nové Město možná uspořádá MS horských kol

Nové Město na Moravě – Velkolepým úspěchem skončil Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě. A to nejenom díky vítězství Jaroslava Kulhavého v celkovém hodnocení seriálu. Bezchybná organizace, skvělá trať a téměř 20 tisíc diváků vyvolaly slova chvály u závodníků i představitelů Mezinárodní cyklistické unie.

Jaroslav Kulhavý
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Světový pohár se do České republiky vrátil po 14 letech a byl to fenomenální comeback. Už před závodem se většina bikerů shodla, že je čeká nejlepší trať v letošním ročníku. Davy diváků pak povzbuzovaly kolem trati nejen Jaroslava Kulhavého. Co se pak dělo během závěrečného ceremoniálu, nemá ve světovém poháru obdoby. Zcela zaplněná tribuna o sobě dala řádně vědět.

Je nám líto, video expirovalo.
SP v Novém Městě se povedl na výbornou

Po velkolepém představení se o Novém Městu začíná také zcela reálně hovořit v souvislosti s pořadatelstvím MS v roce 2014. "Přišla smska od šéfa komise Mezinárodní cyklistické federace, že by bylo možná dobré začít uvažovat a diskutovat o pořádání MS," řekl ředitel závodu Petr Vaněk. Jedno je ale jisté už teď. Nové Město bude hostit světový pohár i příští rok.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články