Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Nejdelší etapu na Czech Cycling Tour ovládl Bennett z Bory

Olomouc - Profesionální cyklistický závod Czech Cycling Tour pokračoval mezi Olomoucí a Frýdkem-Místkem nejdelší etapou. Na závodníky čekala trať, která měřila přes 202 kilometrů. Z vítězství se nakonec radoval Sam Bennett z Bory. 

Tým Bory–hansgrohe
zdroj: ČTK/Stejskal Ivo

Chvíli po startu odjela pelotonu čtveřice závodníků, která ale nepatřila mezi hlavní favority náročné etapy. Její náskok se vyšplhal až na tři minuty. Únik malé skupinky nechal hlavní pole, ve kterém si hlídali pozice zejména jezdci Bory–hansgrohe, poměrně v klidu. 

Je nám líto, video expirovalo.
Závodníci absolvovali na Czech Cycling Tour nejdelší etapu

Do Frýdku-Místku, kde byl cíl druhé etapy, už dojeli ti nejlepší pohromadě. Ve finiši zbylo nejvíce sil Samu Bennettovi z Bory, který tak oblékne žlutý trikot. Nejlepší Čechem byl na šesté příčce Vojtěch Hačecký. V sobotu čeká na závodníky nejnáročnější etapa přes vrcholky Jeseníků. 

Cyklistický závod Czech Cycling Tour - 2. etapa Olomouc - Frýdek-Místek (200 km):

1. Bennett (Ir.) 5:17:16, 2. Tratnik, 3. Korošec (oba Slovin.), 4. Fortin (It.), 5. Ackermann (Něm.), 6. Hačecký, 7. Bárta, ...12. Sisr, 13. Hirt, 15. Stöhr, 20. Černý, 21. Polnický (všichni ČR) všichni stejný čas.

Průběžné pořadí:

1. Bennett 5:37:41, 2. Tratnik -5, 3. Polnický -6, 4. Černý, 5. Cieslik (Pol.), 6. Bucháček, 7. Hunal všichni -7, 8. Bárta -10, ...11. Šorm -12, 12. Hačecký, 13. Sisr, 14. Hirt, 16. Schlegel (všichni ČR) všichni -13.



Hlavní zprávy