Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Nashová zakončila SP horských kol sedmým místem

Val di Sole - Bikerka Kateřina Nashová zakončila Světový pohár v cross country v italském Val di Sole sedmým místem a v seriálu obsadila desátou pozici. Celkovou vítězkou se stala Francouzka Julie Bressetová, která dojela čtvrtá. Týden starý triumf z Nového Města si v závěrečném sedmém závodu zopakovala Kanaďanka Catherine Pendrelová. Tereza Huříková skončila v Itálii na 27. místě a stejná pozice jí patří i v hodnocení Světového poháru.

Kateřina Nash
zdroj: ČT24

Nashovou výsledek příjemně překvapil, protože ji trápilo nachlazení. "Zřejmě jsem to chytila v letadle, když jsem minulý týden letěla do Evropy. Tenhle týden jsem promarodila a moc netrénovala. Nohy si asi odpočinuly a jelo se mi celkem dobře," uvedla česká jezdkyně, která žije v USA.

Dvaadvacetiletá Bressetová vyhrála seriál s náskokem 40 bodů před Pendrelovou, obě v sezoně nasbíraly tři vítězství. Za Kanaďankou dojela Polka Maja Wlozsczowská, která kvůli přípravě na nadcházející MS chyběla v Novém Městě na Moravě, a třetí byla norská veteránka Gunn Rita Dahleová-Flesjaaová.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články