Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Modrým dresům se v Kalifornii daří. Další vítězství pro QuickStep získal Cavagna

Třetí etapa a již druhé vítězství pro stáj Deceuninck-QuickStep. V Kalifornii se o to zasloužil francouzský cyklista Rémi Cavagna, který si do cíle dovezl více než sedmiminutový náskok. Vedení udržel domácí Tejay van Garderen.

Je nám líto, video expirovalo.
Třetí etapa Kolem Kalifornie je kořistí Rémiho Cavagny

Cavagna strávil osamoceně v čele závodu pětasedmdesát z 207 kilometrů dlouhé trasy a vybojoval premiérové vítězství na akci WorldTour v kariéře. Dvojici pronásledovatelů Bena Kinga a Simona Geschkeho porazil o více než sedm minut.

Vedení v průběžném pořadí uhájil i po druhé horské etapě Američan Tejay van Garderen, který rovněž dojel v hlavním poli. Štybar ztrácí na 73. místě přes 26 minut.

Cyklistický závod Kolem Kalifornie (WorldTour) - 3. etapa (207 km):

1. Cavagna (Fr./Deceuninck-QuickStep) 5:44:22, 2. King (USA/Dimension Data), 3. Geschke (Něm./CCC) oba -7:11, 4. Asgreen (Dán./Deceuninck-QuickStep), 5. Philipsen (Belg./SAE Team Emirates), 6. Schachmann (Něm./Bora-hansgrohe), ...9. Štybar (Deceuninck-QuickStep) všichni -7:47.

Průběžné pořadí: 1. Van Garderen (USA/EF Education First) 15:23:28, 2. Moscon (It./Ineos) -6, 3. Asgreen -7, 4. Pogacar (Slovin./SAE Team Emirates) -16, 5. Schachmann -22, 6. Britton (Kan./Rally UHC Cycling) -33, ...73. Štybar -26:25.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články