Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Kulhavý se Sauserem ztrácejí na Cape Epic pouze na duo Fumic, Avancini

Kapské Město - Jaroslav Kulhavý je spolu se Švýcarem Christophem Sauserem na druhém místě v závodě dvojic Cape Epic. Stejně jako prolog vyhrála i úvodní etapu osmidenní soutěže v Jihoafrické republice německo-brazilská dvojice Fumic-Avancini.

Je nám líto, video expirovalo.
Kulhavý a Sauser se drží na druhém místě pořadí Cape Epic

Čtrnáctý ročník závodu, zdá se, bude soubojem česko-švýcarské dvojice Kulhavý-Sauser a německo-brazilského páru Manuel Fumic - Henrique Avancini. Pět kilometrů před cílem
Kulhavý se svým parťákem útočil, riskantní jízda ale skončila pádem.

Kulhavý byl v pořádku a rám kola nebyl výrazně poškozený, Fumic s Avancinim ale zdržení využili a do cíle dorazili s náskokem čtyřiapadesáti sekund. Dvojnásobní vítězové Cape Epic Kulhavý se Sauserem jsou tak v celkovém pořadí druzí se ztrátou dvou a půl minuty. Třetí Švýcaři Schurter a Stirnemann ztrácejí už přes pět minut.

Závod horských kol Cape Epic v JAR - 1. etapa (101 km):

1. Fumic, Avancini (Něm./Braz.) 4:25:35, 2. Kulhavý, Sauser (ČR/Švýc.) -54, 3. Käss, Kaufmann (Něm.) -3:46, ...6. Hynek, Lakata (ČR/Rak.) -4:27.

Průběžné pořadí: 1. Fumic, Avancini 5:27:27, 2. Kulhavý, Sauser -2:41, 3. Schurter, Stirnemann (Švýc.) -5:24, ...8. Hynek, Lakata -9:47.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články