Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Kulhavý se představí v premiéře zkrácených Pražských schodů

Praha - S mnoha zvučnými jmény na startu a také výraznou změnou v podobě zkrácení na polovinu se dnes v Praze uskuteční 23. ročník exhibičního závodu na horských kolech Pražské schody. Ve startovním poli závodu, který se pojede jako oficiální prolog domácího mistrovství světa v Novém Městě na Moravě, bude i olympijský vítěz Jaroslav Kulhavý. Přímý přenos sledujte na ČT sport a na našem webu od 18:00.

Pražské schody
zdroj: ČTK autor: Martin Bouda

Kromě vítěze olympijského závodu v cross country z Londýna 2012, který vyhrál populární exhibici před šesti lety, bude k vidění celá řada předních českých bikerů i zahraničních hvězd. Například obhájce loňského prvenství Kristián Hynek, vítěz Pražských schodů z roku 2013 Jan Škarnitzl, Švýcar Florian Vogel, Francouzi Maxime Marotte a Victor Koretzky nebo Fabian Giger, jenž v Praze vyhrál před dvěma lety.

Pořadatelé sáhli ke zkrácení na půl hodiny a jedno kolo i proto, že v posledních letech dojíždělo do cíle jen pár jednotlivců, kteří byli schopni dokončit závod bez ztráty okruhu. Start hlavního závodu je připraven na 18:25.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články