Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Desátý závod seriálu Kolo pro život ovládl Stošek, rozhodl závěrečný spurt

Karlovy Vary - Seriál závodů Kolo pro život pokračoval desátým dílem v Karlových Varech. Z prvního vítězství na nejdelší trase se radoval Martin Stošek, který v cílové rovince přespurtoval Pavla Boudného. 

Je nám líto, video expirovalo.
Seriál Kolo pro život pokračoval desátým dílem v Karlových Varech

Oproti předchozím ročníkům nastala na letošním Karlovarském bikemaratonu drobná změna. Start královské trasy byl tentokrát přesunut přímo na lázeňskou kolonádu na Divadelním náměstí, kam se vrátil po 9 letech.

A právě na této hlavní trase se bojovalo až do samotného cíle. Nakonec slavil své první celkové vítězství Martin Stošek v čase 2:11:32 těsně následován Pavlem Boudným.

"Do cíle už to bylo padesát na padesát. Pavel (Boudný) je silný a já jsem nevěděl, jak přesně vypadá dojezd, tak jsem si řekl, že to zkusím z jedničky a vyplatilo se to. Jsem hrozně rád, protože porazit Pavla ve spurtu se jen tak někomu nepovede. Jsem za to hrozně šťastný," vysvětlil vítěz závodu Stošek. 

Výsledky Karlovarského bikemaratonu:

Muži: 1. Stošek (SYMBIO+BMC) 2:11:33, 2. Boudný (Česká spořitelna- Accolade cycling team) -1, 3. Kamler (MTB Šumava Riders) -1:06.

Ženy: 1. Kučerová (KOLA-BBM.CZ) 2:51:35, 2. Lukešová (Author Team Stupno) -5:39, 3. Hnátková -7:38.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články