Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Cyklokrosař Paprstka vyhrál v Kolíně a připsal si druhou výhru v sezoně

Kolín – Český pohár v cyklokrosu má nového vedoucího muže. Stal se jim Tomáš Paprstka, který se do čela žebříčku posunul díky výhře na závodě v Kolíně. Pro juniorského mistra světa z roku 2010 to byla druhé vítězství v ročníku.

Tomáš Paprstka
zdroj: ČTK autor: Adámek Ladislav

Paprstka na bahnité trati setřásl v posledním kole Slováka Roberta Gavendu a porazil ho o čtyři sekundy. Třetí skončil Matěj Lasák a poprvé v ročníku dosáhl na stupně vítězů.

Jednadvacetiletý Paprstka už vyhrál v říjnu v Milovicích a v šestém závodu se stal prvním dvojnásobným vítězem v sezoně. V průběžném pořadí vede o šest bodů před Vojtěchem Niplem, jenž dnes skončil osmý.

Mezi ženami potvrdila svou suverenitu Martina Mikulášková a vyhrála i desátý pohárový závod, v němž startovala. Druhá byla poosmé v sezoně Nikola Nosková, třetí dojela bikerka Tereza Huříková.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž z Českého poháru cyklokrosařů v Kolíně

Závod Českého poháru Toi Toi Cup v cyklokrosu v Kolíně:

Muži: 1. Paprstka (Remerx-Merida Team Kolín) 56:38, 2. Gavenda (SR) -4, 3. Lasák (Max Cursor) -15, 4. Bambula (ČEZ Cyklo Team Tábor) -31, 5. Kyzivát (Johnson Controls AŠ M. Boleslav) -1:05, 6. Boroš (ČEZ Cyklo Team Tábor) -1:24.

Průběžné pořadí (po 6 z 8 závodů): 1. Paprstka 170, 2. Nipl (Focus Cycling Znojmo) 164, 3. Kyzivát 160.

Ženy: 1. Mikulášková (Stadion Louny) 28:33, 2. Nosková (KC Kooperativa SG Jablonec n.N.) -13, 3. Huříková (Specialized racing team) -1:40.

Průběžné pořadí (po 11 z 13 závodů): 1. Mikulášková 300, 2. Nosková 290, 3. Kukulová (Stevens Bikes-Emilio) 265.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články