Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Češi v čele s Kreuzigrem si věří do závodu s hromadným startem

Limburg – V nedělí vyrazí cyklisté do královské disciplíny mistrovství světa – závodu s hromadným startem. Češi hodlají využít maximálního možného počtu jezdců pro jednu zem a do závodu tak odstartují se sedmi závodníky. Očekává se, že tým by měl jet na českou jedničku posledních sezon Romana Kreuzigera.

Je nám líto, video expirovalo.
Češi v čele s Kreuzigrem si věří do závodu s hromadným startem

Mezi favority na vítězství se sice žádný z Čechů neřadí, přesto není bez naděje na dobrý výsledek. V českém dresu nebudou chybět jezdci eltních stájí Roman Kreuziger s Františkem Raboněm či Zdeněk Štybar. Do závodu zasáhne i vítěz etapy Kolem Británie Leopold König nebo sedmý z časovky Jan Bárta.

"Ten okruh je jedna z tratí, které mi poměrně svědčí, takže se mi líbí a na mistrovství světa se těším. Myslím si, že ten tým celkově bude vyrovnaný. Bude důležité si tam nějak pomoci a určitě zkusit něco vymyslet," řekl Kreuziger.

Roman Kreuziger se v úterý na tři roky upsal týmu Saxo Bank a nedělní závod tak může jet s čistou hlavou. Ambicí českého týmu v neděli bude protlačit aspoň někoho do první desítky. "Na co si dávat cíle, že chceme být do dvacátého místa, když tam jedeme v sedm lidech. A všech těch sedm lidí mělo super sezonu," věří týmu František Raboň.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články