Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Boroš s Maďarkou Vasovou měli po pauze nejlepší formu a ovládli pohár v Rýmařově

Vítězem třetího závodu cyklokrosového poháru Toi Toi Cupu, který se znovu rozběhl po téměř sedmitýdenní pauze zaviněné koronavirovou pandemií, se v Rýmařově stal Michael Boroš. Trojnásobný český šampion zvítězil o 19 sekund před dvacetiletým Jakubem Římanem, který se probojoval na stupně vítězů poprvé. Třetí byl s odstupem 51 sekund Šimon Vaníček.

Je nám líto, video expirovalo.
Boroš triumfoval v Rýmařově

Boroš navázal na prvenství z úvodního závodu v Mladé Boleslavi a druhé místo z Holých Vrchů. Průběžné pořadí seriálu vede o 23 bodů před Nizozemcem Gossem Van der Meerem.

Mezi ženami zvítězila Maďarka Kata Blanka Vasová. Čerstvá vicemistryně Evropy triumfovala o minutu a 21 sekund před Belgičankou Suzanne Verhoevenovou, třetí dojela Francouzka Anais Morichonová. Nejlepší Češkou byla čtvrtá Karla Štěpánová, která se díky tomu dostala do čela pohárového hodnocení. Na Vasovou ztratila dvě a půl minuty.

Další závod cyklokrosového poháru bude hostit 22. listopadu Jičín.

Výsledky závodu ČP v cyklokrosu v Rýmařově

Muži: 1. Boroš (ČEZ Tábor) 1:01:52, 2. Říman (Auto Škoda Mladá Boleslav) -19, 3. Vaníček (ČEZ Tábor) -51, 4. Gilles -59, 5. Morichon -1:06, 6. Remondet (všichni Fr.) -1:36.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články