Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Boroš po startu upadl, přesto atakoval elitní desítku

Cyklokrosař Michael Boroš prokazuje, že má na startu sezony vynikající formu. Druhý závod Světového poháru dokončil po pádu na třináctém místě. Z poslední pozice po velké stíhací jízdě atakoval v americkém Waterloo elitní desítku, na kterou mu v cíli chybělo 25 sekund. I druhý závod seriálu vyhrál nizozemský vicemistr světa Mathieu van der Poel.

Michael Boroš
zdroj: ČT sport

Boroš se ocitl na zemi hned krátce po startu v úvodní zatáčce. "Přesto se dokázal vrátit do závodu a konečné třinácté místo je pro něj malé vítězství. Je znát, že má formu. Potřebuje ji ustálit a pak věřím, že by měl v dalších závodech atakovat první desítku," řekl webu cyklokros.cz reprezentační trenér Petr Dlask.

Před týdnem v Iowa City byl Boroš devátý. I tehdy vyhrál s velkým náskokem Van der Poel, v neděli ve Waterloo to bylo o 33 vteřin před krajanem Cornem van Kesselem a třetím Belgičanem Daanem Soetem.

Světový pohár se nyní přesune z USA do Evropy a bude pokračovat 22. října v belgickém Koksijde.

Je nám líto, video expirovalo.
Nash dojela ve Waterloo šestá

Výsledky Světového poháru v cyklokrosu ve Waterloo

Muži: 1. M. Van der Poel 1:06:59, 2. Van Kessel (oba Niz.), 3. Soete oba -33, 4. M. Vanthourenhout -38, 5. Merlier -44, 6. Pauwels (všichni Belg.) -49, ...13. Boroš (ČR) -1:40.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články