Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

České curlerky přehrály na ME soupeřky z Estonska, na Rusky však nestačily

České reprezentantky jsou po pěti zápasech na evropském šampionátu v curlingu na sedmém místě. V dosavadním průběhu si připsaly dvě výhry a tři porážky. V posledních zápasech si nejprve poradily s Estonkami 7:5, poté ale prohrály s Ruskami jednoznačně 2:9.

Je nám líto, video expirovalo.
Curlerky na ME porazily Estonky, Ruskám ale podlehly

V Lillehammeru zatím probíhá vyrovnaný šampionát. Na čele se sice drží neporažené Skotsko a na druhém místě je s jednou porážkou Německo, poté ale mají čtyři týmy bilanci tří výher a dvou porážek. Češky jsou na dělené sedmé příčce s Italkami, pořadí uzavírají Dánky s Estonkami bez jediného vítězství.

V mužském turnaji mají čeští reprezentanti bilanci dvou úspěchů a tří nezdarů. Situaci si přitom zkomplikovali, protože po úvodních výhrách si připsali porážky s Německem, Itálií a Dánskem. Aktuálně se dělí o pátou pozici.

Mistrovství Evropy v curlingu v Lillehammeru:

Muži: ČR - Itálie 5:7, ČR - Dánsko 4:5 po dodatečném endu.
Průběžné pořadí po 5 zápasech: 1. Skotsko 5 výher/0 porážek, 2. Švédsko 4/1, 3. Norsko a Dánsko 3/2, 5. ČR, Německo, Itálie a Švýcarsko 2/3, 9. Finsko a Nizozemsko 1/4.

Ženy: ČR - Estonsko 7:5, ČR - Rusko 2:9.
Průběžné pořadí po 5 zápasech: 1. Skotsko 5 výher/0 porážek, 2. Německo 4/1, 3. Rusko, Švýcarsko, Švédsko a Turecko 3/2, 7. ČR a Itálie 2/3, 9. Dánsko a Estonsko 0/5.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články