Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Zaboxuje si Joshua na stadionu Tottenhamu? Chci domů, má jasno

Světová jednička Anthony Joshua chce svůj další zápas absolvovat v červnu v Londýně. Britský boxer by se navíc rád ukázal na novém fotbalovém stadionu Tottenhamu Hotspur, kde by jeho souboj mohlo sledovat přes 60 000 diváků.

Anthony Joshua (vpravo) útočí na Carlose Takama
zdroj: ČTK/PA/ autor: Nick Potts

Soupeřem třicetiletého boxera, který v prosinci v Saúdské Arábii porazil Američana Andyho Ruize a získal zpět tituly profesionálního mistra světa organizací IBF, WBA, WBO a IBO, by měl být Kubrat Pulev z Bulharska. Jeho jméno však ještě oficiálně potvrzeno nebylo.

"Chce boxovat v Londýně. Jednání začínají a požádal mě o to. Měli jsme nabídky z Dálného východu, Středního východu, Afriky, Ameriky nebo Turecka, ale Anthony mi řekl jasně: Chci se vrátit domů a boxovat v Londýně. Mám za sebou zápas v Madison Square Garden, byl jsem v Saúdské Arábii, teď chci domů. Na ostatní nabídky zapomeň," uvedl promotér Eddie Hearn pro Sky Sports.

Joshua, jenž se narodil ve Watfordu nedaleko Londýna, boxoval v britské metropoli naposledy v září 2018, kdy ve Wembley porazil Rusa Alexandra Povětkina. Olympijský vítěz z Londýna 2012 absolvoval mezi profesionály 24 duelů, prohrál jen loni v červnu v New Yorku s Ruizem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články