Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Po Tysonovi se vrátí do ringu také Mayweather. V exhibici vyzve youtubera Paula

Na nedávný comeback Mikea Tysona do boxerského ringu naváže další legenda. Bývalý profesionální třiačtyřicetiletý mistr světa Floyd Mayweather se 20. února utká v exhibičním souboji s hvězdou YouTube a internetu Loganem Paulem.

Duel Mayweather vs. McGregor
zdroj: Reuters autor: Mark J. Rebilas

Dosud poslední oficiální zápas absolvoval Mayweather v roce 2017, kdy zvítězil nad irskou hvězdou smíšených bojových umění MMA Conorem McGregorem. Předloni nastoupil do exhibice s japonským kickboxerem Tenšinou Nasukawou, kterého jednoznačně porazil hned v prvním kole.

Titulové zápasy Mayweather boxoval naposledy v roce 2015, kdy porazil další boxerskou hvězdu Mannyho Pacquiaa z Filipín a Američana Andreho Berta.

Proti někdejšímu nejlépe vydělávajícímu sportovci světa nyní nastoupí pětadvacetiletý Paul, který má za sebou jedno vystoupení v profesionálním ringu. Loni v listopadu prohrál na body s dalším youtuberem a rapperem KSI. Paul tak bude jasným outsiderem zápasu, jehož pravidla ještě nebyla zveřejněna.

Stejně jako Mayweather se Paul těší velkému zájmu fanoušků na sociálních sítích, na Instagramu jej sleduje 18,6 milionu lidí, videa z jeho youtubového kanálu odebírá ještě o čtyři miliony fanoušků více.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články