Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v alpském lyžování

Očekávanou odvetu žhaví slovní přestřelky. Fury s Wilderem si navzájem slibují rychlý knockout

V prosinci 2018 skončil souboj elitních světových boxerů těžké váhy Deontaye Wildera a Tysona Furyho remízou. Tentokrát se prý nic podobného nebude opakovat. Američan Wilder i Brit Fury před odvetnou bitvou o pás šampiona organizace WBC slíbili soupeři knockout. Oba jsou přesvědčeni, že 22. února v Las Vegas vyhrají před limitem.

Deontay Wilder a Tyson Fury
zdroj: Reuters autor: Andrew Couldridge

"Je to rozdělaná práce, kterou teď dokončím. Knockoutuju ho," řekl Wilder. "Jsem lev, král džungle. Přijdu tam 22. února a urazím mu hlavu," slíbil čtyřiatřicetiletý boxer.

Wilder si před limitem připsal 41 ze svých 42 výher. Naposledy porazil loni v listopadu Kubánce Luise Ortize, kterého knockoutoval v 7. kole.

Podobně na tom je ale i o tři roky mladší Fury, který také mezi profesionály nikdy neprohrál a 20 z 29 zápasů ukončil před limitem.

"Setkáme se spolu uprostřed ringu. A nebudu utíkat, nebudeš mě muset hledat," řekl Fury. "Jen si dávej pozor na moji pravou ruku, která tě uspí ve dvou kolech. Stoprocentně," slíbil Fury soupeři.

Předešlý souboj Wilder - Fury skončil remízou, se kterou nebyl spokojený ani jeden z boxerů. Oba byli přesvědčeni, že měli vyhrát. I proto se hned začalo mluvit o odvetě, ke které dojde v únoru.

Fury je přesvědčen, že druhý souboj nabídne skvělý box, podobný jako legendární souboj Brita Lennoxe Lewise a Mikea Tysona z USA v červnu 2002.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články