Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Neporažený šampion Fury se vrací, vyzval Joshuu k bitvě o Británii

Ve sportovním důchodu moc dlouho nevydržel. Neporažený mistr světa v boxu těžké váhy a šampion organizace WBC Tyson Fury sice už před časem vyhlásil konec kariéry, ale nikdy neříkej nikdy platí i v jeho případě. Nyní totiž vyzval k zápasu krajana Anthonyho Joshuu, který odpověděl, že v prosinci bude připravený. "Bitva o Británii" by se tak mohla konat koncem roku.

Tyson Fury
zdroj: USA Today Sports autor: Joe Camporeale

Čtyřiatřicetiletý Fury, jenž 32 soubojů vyhrál a jednou remizoval, střídavě oznamuje konec a návrat do ringu. Na sociálních sítích nyní oznámil, že chce znovu boxovat, a to ještě letos.

Mistr světa Ukrajinec Oleksandr Usyk, který koncem srpna porazil Joshuu i v odvetě a uhájil pásy WBA, WBO, IBF a IBO však ohlásil nejméně do ledna pauzu, proto Fury vyzval Joshuu.

"Pokud máš zájem, pošlu ti termín a budeme bojovat. Vydržel jsi dvanáct kol, takže jsi na tom dobře," uvedl Fury na instagramu.

Jeho o dva roky mladší krajan neodmítl. "Nebudeme ale diskutovat on-line. Obrať se na mé manažery, v prosinci budu připraven," napsal Joshua na stejné síti.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články