Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

McGregor jde na Mayweathera a po něm si to rozdá s neporaženým Rusem

New York - Jeden zápas a konec? Nikoliv. Hodně nahlas se hovořilo o tom, že hvězda smíšených bojových umění Conor McGregor po střetnutí s neporaženým šampionem v boxu střední váhy Floydem Mayweatherem vezme zhruba sto milionů dolarů, které má údajně za zápas dostat, a ukončí kariéru, protože ztratí motivaci. Jenže Ir o tom vůbec neuvažuje a už chystá další velkou výzvu.

Conor McGregor
zdroj: ČTK/ZUMA autor: Jason Silva

Po boxerském zápase s americkým šampionem Mayweatherem, který se uskuteční 26. srpna v Las Vegas a nad jehož sportovní hodnotou se odborníci ušklíbají, ale obchodníci si mnou ruce, chce McGregor obhajovat titul v MMA proti ruskému bijci Khabibu Nurmagomedovovi a věří si tak, že se s ním chce utkat v Rusku.

Předseda UFC, Dana White, jeden z těch, jenž předpovídali odchod osmadvacetilého McGregora do sportovního důchodu, nyní na třikrát poraženého bojovníka (24 zápasů) pěje ódy.

"Víte, co mi Conor řekl? Chci se utkat s Khabibem v Rusku," řekl White. "Není to úžasné? Není nikdo jako on," dodal. Tvrdí, že zná dost zápasníků, kteří se Nurmagomedovi, jenž má za sebou čtyřiadvacet zápasů a všechny vítězné, vyhýbají, jak můžou: "Zatímco McGregor řekl, dám si Floyda Mayweathera a pak chci Khabiba v Rusku. Toho chlapa musíte milovat," konstatoval šéf UFC.

Nutno dodat, že jde o dva hodně těžké souboje. V boxerském ringu McConorovi, který se k boxu vrací po letech, nevěří téměř nikdo, a Nurmagomedov je nejlepším produktem široké ruské základny výborných bojovníků.

Zdroj
Independent

Hlavní zprávy

Nejčtenější články