Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Mayweather chystá rozlučku. Posledním soupeřem bude Berto

Los Angeles – Nejlépe placený sportovec posledních let se chystá na svou rozlučku. Americký boxer Floyd Mayweather nastoupí proti Andremu Bertovi a sám připustil, že půjde pravděpodobně o poslední duel jeho kariéry. Během ní vydělal více než 700 milionů dolarů.

Je nám líto, video expirovalo.
Mayweathera čeká poslední zápas

V květnu Mayweather díky výhře nad Filipíncem Pacquiaem inkasoval v přepočtu neuvěřitelných pět a půl miliardy korun. Sobotní zápas v Las Vegas sice takovou prémii ani zdaleka nenabídne, ovšem 38letý Američan nebude mít o motivaci nouzi. Pokud porazí o sedm let mladšího krajana Berta, vyrovná téměř 60 let starý rekord šampiona těžké váhy Rockyho Mariana, který ukončil kariéru s bilancí 49:0.

"Jsem připraven vrátit se do ringu a znovu celému světu dokázat, že jsem nejlepší ze všech. Osmačtyřicet jich to už zkusilo a 12. září jich bude 49," prohlásil Mayweather.

Nejbohatší sportovec světa srší sebevědomím a není divu. Jeho soupeř měl sice skvěle rozjetou kariéru, nynější forma však pokulhává. Z posledních šesti duelů hned polovinu prohrál.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články