Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Ducár poslal neporaženého Thompsona na zem, ale na body prohrál

Profesionální boxer Vasil Ducár evropský titul organizace IBF v křížové váze nezískal, v Sheffieldu prohrál s Britem Jordanem Thompsonem. Ducár sice v závěrečném 10. kole poslal dosud neporaženého soupeře na zem a Thompson musel být počítán, ale vítězství na body domácí boxer uhájil.

"Chybělo asi třicet vteřin, během kterých bych ho dodělal," řekl Ducár  "Každopádně hodnocení je takové, že soupeř nechtěl moc boxovat a chtěl zápas uhrát na body, což se mu povedlo. Věděl jsem, že do něj zkusím jít na konci. Zpětně si říkám, že jsem na něj měl nastoupit o chvíli dříve," litoval český boxer.

Thompson zvítězil na body 97-92, 96-93, 96-93 a připsal si 14. výhru ve 14. zápase, přičemž teprve potřetí soupeře neporazil k.o.

"Měli dobře nastavenou taktiku, kvalita jeho týmu se projevila a musím uznat, že byl dobře připravený. Každopádně chyběl opravdu malý kousek, o to více mě to teď štve," řekl Ducár, jemuž se začátkem týdne narodila druhá dcera.

Sobotní porážka byla jeho pátá v zahraničním titulovém duelu za sebou. "Doufal jsem, že sérii porážek v titulových soubojích zlomím, takže jsem teď hodně zklamaný, protože chybělo opravdu málo," řekl Ducár, jenž v červnu uhájil pozici české jedničky v rodném Znojmě, kde knokautoval Marka Procházku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články