Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Boxer Chládek jako jediný Čech postoupil v Ústí do finále

Ústí nad Labem - Nejlepší český amatérský boxer Zdeněk Chládek postoupil jako jediný z šestice domácích reprezentantů do sobotního finále 43. ročníku Velké ceny Ústí nad Labem. V semifinále váhy do 64 kg zdolal srbského soupeře Lubomira Marjavoviče na body 11:6. Ve finále se Chládek střetne s juniorským mistrem světa Ronielem Sotolongem z Kuby, který si poradil s Rusem Maximem Ignaťjevem. Chládek chce vyhrát Velkou cenu Ústí nad Labem popáté v řadě.

V nejlehčí kategorii do 56 kg podlehl Patrik Velký Indu Thapovi o čtyři body. Ve váze do 60 kg byl nad síly Miroslava Šerbana slovenský mistr Vaňo, Robert Bilík nestačil ve vyrovnaném zápase na Belouse z Moldavska. Tomáš Bezvoda prohrál se zkušenějším Rakušanem Čakajevem a v těžké váze do 91 kg podlehl Rudolf Helešic po statečném výkonu bronzovému medailistovi z mistrovství Evropy Jozsefu Darmosovi z Maďarska.

Finálový program Velké ceny Ústí nad Labem v osmi mužských a třech ženských váhových kategoriích začne ve sportovní hale na Stříbrníkách v sobotu v 17:00.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články