Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Álvarez ukončil před rekordní návštěvou Saundersovu šňůru třiceti vítězství

Rekordních 73 126 diváků sledovalo boxerský zápas v Dallasu mezi Saulem Álvarezem a Britem Billy Joe Saundersem. Mexická hvězda vyhrála v osmém kole technickým K.O. Nejvyšší návštěvu doposud drželo střetnutí z roku 1978 mezi Muhammadem Allim a Leonem Spinksem. Tenkrát jej sledovalo 63 352 diváků.

Saul Álvarez
zdroj: AP autor: John Locher

Třicetiletý Álvarez sebral v osmém kole technickým K.O. Saundersovi mistrovský pás organizace WBO v superstřední váhové kategorii a připravil mu první porážku v kariéře po předchozích třiceti výhrách.

Sám si v 59. utkání v profesionálním ringu vylepšil bilanci o 56. vítězství a obhájil titul organizací WBC a WBA. Jeho cílem je získat i zbývající pás IBF, který je v držení Američana Caleba Planta. Álvarez dosud prohrál jen se slavným Floydem Mayweatherem v roce 2013, další dva jeho zápasy skončily remízou.

O rok starší Saunders skončil podle listu Daily Mirror po zápase v nemocnici s podezřením na zlomeninu očnice. Na stadionu AT&T Stadium, kde hrají domácí zápasy hráči amerického fotbalu Dallas Cowboys, Britův tým právě kvůli stavu jeho pravého oka zápas zastavil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články