Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Dvořákův čtyřbob je na MS po 1. kole zatím sedmý, Friedrich se pořadím propadl

Světový šampionát v jízdě na bobech a na skeletonu pokračoval v německém Altenbergu mužským závodem čtyřbobů. V akci byl mezi 22 posádkami také český tým ve složení Dominik Dvořák, Dominik Suchý, Jan Šindelář a Jakub Nosek, který je po úvodních dvou kolech na sedmém místě se ztrátou 43 setin sekundy na vedoucí posádku Nica Walthera. Prozatímní vedení neudržel Francesco Friedrich, který je až čtvrtý. Přímý přenos třetího kola sledujte v neděli na webu ctsport.cz od 13:00.

Český čtyřbob pod vedením Dominika Dvořáka
zdroj: imago sportfotodienst autor: EIBNER/EXPA/Johann Groder

Dvořák a spol. předvedli v obou kolech rychlé a povedené starty, ale v průběhu jízd se nevyvarovali drobných chyb a nakonec se ztráta vyšplhala až na necelou půlsekundu. První kolo patřilo Friedrichovi, ale po druhé jízdě se propadl.

Za vedoucím Waltherem je Lotyš Oskars Kibermanis a další Němec Johannes Lochner. Friedrich se dělí o čtvrté místo s Justinem Krippsem z Kanady, obě posádky ztrácí na nejlepší jen devět setin sekundy.

Mistrovství světa v jízdě na bobech v Altenbergu (Německo):

Muži - čtyřbob (po dvou jízdách): 1. Německo (Walther, Krenz, Bluhm, Franke) 1:48,50 (54,30+54,20), 2. Lotyšsko (Kibermanis, Kaufmanis, Springis, Miknis) -0,05 (54,36+54,19), 3. Německo (Lochner, Bauer, Weber, Rasp) -0,06 (54,25+54,31), ...7. ČR (Dvořák, Suchý, Šindelář, Nosek) -0,43 (54,48+54,45).

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články