Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Rozjíždí se nám to, hlásí z Altenbergu pilot čtyřbobu Dvořák

O víkendu se v německém Altenbergu jen pár kilometrů za českými hranicemi jede Světový pohár bobistů. Na tréninku testovali svůj nový čtyřbob i Češi v čele s pilotem Dominikem Dvořákem. Přímý přenos závodu v Altenbergu sledujte v sobotu 5. ledna na ČT sport a webu ctsport.cz.

Je nám líto, video expirovalo.
Dvořák po testech v Altenbergu: Rozjíždí se to

Nová posádka, nový čtyřbob a nejtěžší ledová trať na světě. Pilot Dominik Dvořák chce v německém Altenbergu zopakovat výborné umístění z posledních závodů ve Wintebergu, kde byla česká posádka mezi deseti nejrychlejšími.

"S novým čtyřbobem jsme teď jeli dvě jízdy. Je to zase lepší a lepší, ve druhé jízdě jsem fakt cítil, jak se to rozjíždí. I když to bylo na čase pomalejší, chce to jet," líčil v Altenbergu pro Českou televizi elitní domácí pilot.

Umístění v první desítce je pro český čtyřbob ve velké konkurenci něco nevídaného. I proto jezdci doufají, že je přijede do Altenbergu podpořit spousta českých fanoušků.

"Bývá tady nejlepší atmosféra. Myslím, že máme s tím novým materiálem nakročeno k dobrému výsledku," láká české příznivce bobů člen posádky Jan Šindelář.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články