Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Fernstädtovou limitovalo poraněné stehno, v Innsbrucku ale skončila v top patnáctce

Odstartovala sezona v ledových korytech, a pro českou reprezentantku Annu Fernstädtovou solidním umístěním vzhledem ke komplikacím. První podnik skeletonistů v rakouském Innsbrucku jela se zraněným stehnem, toto zranění si přivodila v tréninku. V prvním kole zajela desátý čas, v mírně pomalejším druhém kole ale skončila až sedmnáctá a čtyři pozice ztratila.

Anna Fernstädtová
zdroj: AP autor: Roman Koksarov

O čtrnáctou příčku se trojnásobná juniorská mistryně světa dělila se ztrátou 1,37 sekundy na vítěznou Rusku Jelenu Nikitinovou s Mirelou Rahnevovou z Kanady. Ve Světovém poháru čtyřiadvacetiletá rodačka z Prahy obhajuje páté místo z minulé sezony.

Závod vyhrála čtyřnásobná mistryně Evropy Nikitinová o desetinu sekundy před Kimberly Bosovou z Nizozemska, třetí skončila Belgičanka Kim Meylemansová. Obhájkyně pohárového prvenství Janine Flocková skončila na domácí trati až šestá.

Nikitinová zkompletovala na úvod olympijské sezony ruský double, protože prvním mužským vítězem se stal Alexandr Treťjakov. Druhý z osmi závodů Světového poháru je na programu za týden znovu v Innsbrucku.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články