Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Dvořák pokračuje ve skvělých výkonech, český čtyřbob byl ve Winterbergu sedmý

Světový pohár bobistů pokračoval závodem čtyřbobů v německém Winterbergu, který byl v této kategorii prvním v letošní sezoně. Česká čtveřice ve složení Dvořák, Suchý, Šindelář, Nosek skončila sedmá, když si polepšila po prvním kole o dvě příčky. Na vítěznou německou posádku v čele s Waltherem ztratili Češi 80 setin sekundy. Přímý přenos druhého soutěžního dne sledujte exkluzivně na webu ctsport.cz v neděli 16. prosince od 11:30.

Český čtyřbob pod vedením Dominika Dvořáka
zdroj: REUTERS autor: Arnd Wiegmann

Ve výborném začátku do sezony pokračuje Dominik Dvořák. Lídr českého bobu navázal na výsledky z dvojbobu, kde zaznamenal čtvrté a šesté místo, a se čtyřbobem zajel se svými kolegy sedmý nejrychlejší čas v úvodním závodě Světového poháru v německém Winterbergu.

Češi těžili ze skvělých startů. V první jízdě měli třetí nejlepší rozjezd, ve druhém kole byli pátí. Počáteční výhodu pak proměnili nejprve v devátou příčku po úvodní jízdě a v té druhé poskočili o dvě pozice výš. Dvořák tak zajel svůj nejlepší výsledek ve čtyřbobu. Druhý závod v Německu je na programu v neděli 16. prosince od 11:30.

Je nám líto, video expirovalo.
Druhá jízda českého čtyřbobu na SP ve Winterbergu

SP v jízdě na bobech ve Winterbergu (Německo):

Čtyřboby: 1. Německo III (Walther, Krenz, Rödiger, Franke) 1:48,61 (54,24+54,37), 2. Německo I (Friedrich, Bäcker, Grothkopp, Schüller) -0,07 (54,26+54,42), 3. Německo II (Lochner, Bauer, Weber, Rasp) -0,22 (54,48+54,35), ...7. ČR (Dvořák, Suchý, Šindelář, Nosek) -0,80 (54,69+54,72).

Hlavní zprávy

Nejčtenější články