Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Vítková dokonala letní hattrick, mezi muži triumfoval ve stíhačce Krupčík

Letohrad (Ústeckoorlicko) Tři závody, tři vítězství. Veronika Vítková opanovala na mistrovství České republiky biatlonistů na kolečkových lyžích v Letohradu po sprintu a supersprintu i stíhačku. Dokonale tak využila absence reprezentačních kolegyň Gabriely Koukalové a Evy Puskarčíkové. V mužské kategorii slavil Tomáš Krupčík. 

Veronika Vítková
zdroj: ČTK autor: Stejskal Ivo

"Závody se mi vydařily, ale vím, že v našem týmu je velká marodka," řekla Vítková, která se soustředila jen na sebe. "Myslím, že se mi to povedlo, což dokládá i střelba 0101. S tím jsem spokojená, protože střelnice v Letohradě je hodně obtížná. Přijíždí se na ni po dlouhém stoupání," dodala členka klubu SKP Kornspitz.

Titul mezi muži získal klubový kolega Tomáš Krupčík, jenž doběhl třetí za Slováky Martinem Otčenášem a Matejem Kazárem. Domácí stříbro si odvezl vítěz sprintu Michal Krčmář, který tentokrát neměl střeleckou formu. V cíli následně rozzlobeně bouchl holí o asfalt.

"Bylo to gesto, které mi pomohlo vypustit páru. Udělal jsem na střelnici sedm chyb, a to je moc," litoval Krčmář. Bronz před zkušeným Jaroslavem Soukupem uhájil Ondřej Hošek.

Je nám líto, video expirovalo.
Vítková si podmanila MČR v letním biatlonu

Mistrovství ČR v biatlonu na kolečkových lyžích v Letohradu:

Stíhací závod:

Muži (12,5 km): 1. Otčenáš 31:44,3 (4 tr. okruhy), 2. Kazár (oba SR) -22,8 (4), 3. T. Krupčík -41,0 (4), 4. Krčmář -58,8 (7), ...6. Hošek (SKP Kornspitz) -1:05,3 (4).

Ženy (10 km): Vítková 30:26,8 (2), 2. Johanidesová (SKP Kornspitz) -43,0 (1), 3. Tkadlecová -2:37,3 (3).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články