Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

V Jablonci proběhne tradiční biatlonová rozlučka s českými hvězdami

Jablonec nad Nisou – Už se z toho stala tradice. Počtvrté za sebou se biatlonisté představí po sezoně v Jablonci nad Nisou. V exhibičním supersprintu by neměla chybět mistryně světa ve sprintu Gabriela Koukalová. Představí se také Eva Puskarčíková, Veronika Vítková, Ondřej Moravec, Michal Šlesingr a Michal Krčmář.

Michal Krčmář následován Michalem Šlesingrem
zdroj: Český biatlon autor: Petr Slavík

"Sněhu máme dost, takže to bude mít sportovní kvalitu, ale bude to i show a všichni si užijou," řekl šéf klubu SKP Kornspitz Jablonec Jan Matouš.

Na více než kilometrovém okruhu v areálu v Břízkách se pojede po nástřelu nejdříve kvalifikace. Muži pak absolvují ještě dvě semifinálové rozjížďky. Do finále postoupí osm mužů a stejný počet biatlonistek. "Ve finále se pojede pět kol," doplnil Matouš.

Kapacita na stadionu a u trati pro fanoušky je okolo čtyř tisíc míst. Vstupné je dobrovolné. "Neodhadnu, kolik lidí nakonec přijde, ale snažili jsme se prostor rozšířit. Máme nově dvě velkoplošné obrazovky, tak doufáme, že všichni budou mít přehled," uvedl Matouš.

Tentokráte bez autogramiády

Nápor fanoušků byl loni obrovský, na většinu lidí se na autogramiádě nedostalo a byli nespokojeni. "Požadavek byl mnohanásobně větší, než bylo možné uspokojit a autogramiáda je při té popularitě neřešitelná. Budou se rozdávat kartičky podepsané předem," řekl Matouš.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články