Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Třetí triumf v řadě. Davidová opět zvítězila v anketě Biatlonista roku

Potřetí za sebou kraluje domácímu biatlonu. Česká reprezentantka a mistryně světa z vytrvalostního závodu v Pokljuce Markéta Davidová ovládla tuzemskou anketu Biatlonista roku 2021. Mezi juniory vyhrál Mikuláš Karlík.

Český tým slaví s Markétou Davidovou její triumf na MS
zdroj: REUTERS autor: Borut Zivulovic

"Ocenění patří asi všem okolo a chtěla bych zmínit Egila a poděkovat mu za to," jmenovala Davidová po převzetí modré broušené vázy norského trenéra reprezentace žen Egila Gjellanda.

Davidová si odnesla i cenu za Výkon roku. "Moc děkuji čtenářům. Ale tohle jsou spíš takové ty vedlejší věci, které přijdou s těmi úspěchy, pro které my pracujeme celý rok," doplnila.

Trenérem roku se stal kouč juniorů Michal Málek a nejlepším juniorem jeho svěřenec Karlík, vicemistr světa ve sprintu a bronzový ze štafety z juniorského MS v Obertilliachu. "Cena patří celému realizačnímu týmu a chtěl bych se o ni podělit s klukama ze štafety," řekl Karlík.

Český biatlonový svaz vzhledem k opatřením proti šíření koronaviru podruhé za sebou neuspořádal tradiční slavnostní vyhlášení. Loni výsledky zveřejnil na svých stránkách.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články