Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Stihne se Koukalová připravit na olympiádu? Výpadek je gigantický, říká

Situace je velmi vážná. Gabriela Koukalová má pochybnosti, zda se dostatečně připraví na olympijské hry. Začínají za necelé čtyři měsíce a mistryně světa ztratila kvůli problémům s lýtkovými svaly v přípravě hodně času. Informace přinesl server iRozhlas.cz.

Gabriela Koukalová
zdroj: Český biatlon autor: Petr Slavík

"Pravdou je, že tréninkový výpadek není velký, ale v tuhle chvíli spíš gigantický. Jsem sama zvědavá, jestli se budu ještě schopná zmátořit," prohlásila Koukalová.

Většinu času strávila odděleně od ostatních, nejméně pět týdnů nemohla trénovat vůbec, pak jen omezeně. Na začátku října se individuálně připravovala v Rakousku na Dachsteinu a nyní míří za zbytkem českého týmu do Finska.

"Když budu upřímná, určitě může být moje účast na olympiádě ohrožena. V tuhle chvíli ale není nic jasné, stále věřím," uvedla nejlepší česká biatlonistka posledních let.

Je nám líto, video expirovalo.
Koukalová: Účast na olympiádě může být ohrožena, ale já pořád věřím

Start nového ročníku na konci listopadu ve švédském Östersundu odválo tréninkové manko. "Je mi jasné, že nestihnu úplně začátek sezony, ale moje myšlenky pořád směřují k olympiádě. Doufám, že budu schopná se tam předvést ve formě," uvedla odhodlaně.

"Uvědomuju si, že sport je nádherná věc. Miluju ho, a proto ho celý život dělám, ale určitě to není nic, na čem by třeba závisel život, takže to beru jako takovou příjemnou životní etapu," dodala olympijská medailistka ze Soči.

Zdroj
irozhlas.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články