Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Soukalová relaxovala v Dubaji a do přípravy jde plná energie

Praha - Loni po úspěchu na olympijských hrách v Soči byla biatlonistka Gabriela Soukalová v jednom kole a do přípravy vstupovala unavená, což se projevilo i na začátku sezony. Ta nakonec byla vydařená, ale Soukalová si nyní dala pozor a na začátku letního tréninku je v dobrém rozpoložení.

Gabriela Koukalová
zdroj: ČTK autor: Pavel Němeček

Tentokrát si po zimě více užívala. Sice fotila a plnila sponzorské povinnosti, ale také byla na dovolené v Dubaji. "V pondělí jsem poprvé od konce sezony trénovala. Hrozně moc jsem se těšila, oproti minulé sezoně se to nedá srovnat. Chuť do tréninku mám velkou a třeba to bude ve výsledku dobré," řekla Soukalová.

Loni po zisku dvou medailí na olympiádě nedokázala odmítat různé nabídky a do přípravy pak nastupovala bez chuti a energie. Proto si řekla, že něco podobného nechce opakovat. "Přesně tak, to už nikdy neudělám," přitakala.

Po uplynulé sezoně, ve které vyhrála jeden individuální závod Světového poháru, celkově skončila šestá a z mistrovství světa si přivezla stříbro z vytrvalostního závodu a titul se smíšenou štafetou, zahájila přípravu o čtrnáct dnů později než její kolegyně. "Byla jsem na operaci krčních mandlí. Proto jsem měla ještě dva týdny klid a věřím, že se brzy dostanu do formy," uvedla.

Po dlouhé době nepojedou biatlonisté v rámci přípravy do slovinské Pokljuky, kde zdomácněli. "Už jsem čekala, že nám tam dají čestné občanství," vtipkovala Soukalová a dodala: "Stýskat se mi bude, protože v areálu je to super. Členové hotelu tam jsou jako naše rodina, jako tetičky a strejdové, ale přijedeme zpátky, až v Pokljuce opraví asfalt."

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články