Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Úsměvy a severská idyla. Biatlonisté se o volném dnu fotili

Po čtyřech náročných soutěžních dnech první chvíle volna. Když se neběhá a nestřílí o medaile, hned se v Östersundu vyčasí. Obloha téměř bez mráčku, nějakých minus deset stupňů. Švédská idyla. Nejlepší okamžik na týmovou fotku. Přímý přenos vytrvalostního závodu žen vysílá ČT sport a web ctsport.cz

Je nám líto, video expirovalo.
Biatlonisté si volný den zpestřili týmovým focením

Fotograf Petr Slavík seřadil reprezentanty a členy realizačního týmu podle funkcí. Nalevo stáli trenéři a sportovní ředitel svazu Ondřej Rybář, uprostřed reprezentanti a reprezentantky a nalevo řadu uzavírali servismani.

"Focení s týmem je vždycky za odměnu. Jsou to velcí profíci, takže pokyny plní do puntíku. Na druhou stranu je to dobrá parta, takže z toho vznikne nějaká rošťárna. Na to se těším ze všeho nejvíc," řekl Slavík.

Klid před další biatlonovou bouří. V úterý odpoledne je na programu vytrvalostní závod žen, ve kterém Markéta Davidová zabojuje o malý křišťálový glóbus.

Ani po stíhačce, ani o volném dni se ale ničím zatěžovat nechce. Při focení tradičně zářila úsměvy. "Doufám, že ještě načerpám síly, protože jich dneska moc není. Ale těším se, doufám, že bude hezké počasí," uvedla Davidová, na MS šestá se smíšenou štafetou, sedmá ve sprintu a třináctá ve stíhacím závodě.

Přání krásného počasí by se jí mohlo splnit. Sice už pravděpodobně nebude tak azurové nebe, ale neměla by se strhnout taková sněhová přeháňka jako v neděli. Horší výhled je ale pro kolegy biatlonisty. Ve středu se má rozfoukat a začít vytrvale sněžit. Fotogenický čas se zkrátka krátí.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články